Kürtöskalács állás

Főleg az adventi vásárok időszaka előtt egyre több a kürtöskalács állás  a különböző portálokon. Hiszen ebben az időszakban a kürtöskalács iránti kereslet is jelentősen megnő. Mindez annak ellenére, hogy már nyáron a különböző fesztiválokon és strandokon is elérhető a belül omlós, kívül ropogós, finom illatos édesség. Azonban az adventi vásárok elmaradhatatlan kelléke a kürtöskalács.

A kürtöskalács állással kapcsolatos elvárások

Különösebb elvárást nem támasztanak a kürtöskalács sütő állás betöltője felé. Általában kedves, mosolygós, vidám személyiséget keresnek, aki pörgős, vendégorientált, tiszta mind önmagára, mind a munka környezetésre. Tapasztalatot nem várnak el, az elektromos kürtöskalács sütő, vagy egyéb kürtöskalács sütő berendezés használatát, betanítását is vállalják. Aki viszont saját vállalkozást szeretne indítani, annak ajánlott a kürtöskalács tanfolyam elvégzése is. Ez történhet egyéni vagy akár csoportos formában is.

Kürtöskalács állás – amit tudni érdemes

  • Az állás betöltésének feltétele az érvényes tüdőszűrői lelet és EÜ kiskönyv megléte.
  • Általában több műszakra keresik a munkavállalót.
  • A munkaidő nagy részében állni kell, ami komoly fizikai erőnlétet feltételez.
  • Diák munkában is végezhető.

Érdemes azzal is tisztában lenni, hogy a kürtöskalács sütés komoly fizikai megpróbáltatást igényel. Ennek az okai pedig a következők: a sütés általában kis helyen és nagyon melegben történik. A tészta elkészítése, sütése és eladása közben is állni kell, mely nagyon jó állóképességet feltételez. Azonban mindez eltörpül akkor, ha a mosolygós, elégedett vendégek arcát látjuk a finom sütemény kóstolásakor.

https://www.profession.hu/allasok

https://www.careerjet.hu/kurtoskalacs-allasok.html

https://allas.jofogas.hu/magyarorszag/allasajanlatok-allaskereses?q=kurtoskalacs