Kürtöskalács készítő tanfolyam

Főleg az adventi vásárok időszaka előtt találni több helyen kürtöskalács készítő tanfolyam hirdetéseket. Hiszen ebben az időszakban a kürtöskalács iránti kereslet is jelentősen megnő. Sőt elmondható, hogy szinte ez az időszak a kürtöskalács főszezonja, bár már a hűvösebb október végi napoktól keresettebb. Pedig már nyáron a különböző fesztiválokon és strandokon is számos helyen sütik a finomabbnál-finomabb belül omlós, kívül ropogós, illatos édességet. Azonban az adventi vásárok továbbra is elmaradhatatlan kelléke maradt a kürtöskalács.

Állások ebben az időszakban

A kürtöskalács állás hirdetései is ebben az időszakban növekednek meg. Számos helyen találkozhatunk hirdetésekkel, ahol különösebb elvárásoknak sem kell szinte megfelelni. Sokszor tapasztalatot sem várnak és a betanítást, eszközök biztosítását is vállalják. A különböző eszközök, sütőkemencék használatát is megmutatják.

Kürtöskalács készítő tanfolyam

A fentiekből látszik, hogy szinte nem is szükséges kürtöskalács tanfolyamot végezni, mégis el tudunk helyezkedni kürtöskalács sütőként. Ez történhet alkalmazotti jogviszonyban, vagy akár vállalkozásban is. Ha önálló vállalkozást szeretnénk indítani, ahhoz mindenképpen érdemes tanfolyamot is végezni, annál is inkább, mert számos egyéb hasznos tudás birtokába is kerülünk egy kezdő vállalkozás beindításához. Vállalkozóként akár itthon, de külföldön is szerencsét próbálhatunk a kürtöskalács sütéssel. Mindenképpen érdemes a tevékenység elindítása előtt némi közvéleménykutatást tartani. Valamint az árusítani kívánt hely környékén feltérképezni az esetleges konkurenciát. Az semmi esetre sem szerencsés, ha 200 méterrel egy másik kalácssütő mellett kezdjük meg a tevékenységünket.

Tudnivalók a kürtöskalács készítő tanfolyamról

Több helyen is elérhetünk tanfolyamokat, melyek lehetnek egyéniek vagy csoportosak. Akár egy, vagy több naposak is. A Nemzetközi Kürtöskalács Szaktestület is indít képzéseket, melyről információ itt érhető el: https://kurtos.eu/szt

Vannak olyan kurzusok, ahol kedvezményeket is kapunk a gépek beszerzési áraiból, ha adott cégnél végezzük a tanfolyamot. Mindenképpen érdemes szétnézni a lehetőségek között, mielőtt elköteleződnénk.

https://www.kurtosmester.com/betanitas_trening

Vissza a kategória cikkeihez