Vitéz kürtöskalács

A Vitéz kürtöskalács vállalkozás 2004-ben kezdte meg működését, akkor még nem is ezen a néven. 2006 óta Vitéz Kürtős a név, mely egyre ismertebb a rendkívül finom, ízletes kürtöskalácsokról.

Vitéz kürtöskalács – a kezdetek

Kezdetekben még az erdélyi recept szerint készült hagyományos ízesítésű kürtös kalácsokkal indítottak, eredetileg Budapesten a III. kerületben. Aztán folyamatosan tovább bővültek, így Veszprémben és az Állatkertben is nyitottak üzletet, és a kínálatot is az igényeknek megfelelően fejlesztették tovább.

Vitéz kürtöskalács – napjainkban

Napjainkban már több helyen is kínálják az egyre bővülő íz világgal készített, kívül ropogós, belül omlós édességüket. A glutén- és tejérzékenyek nagy örömére, már megtalálható kínálatukban a kifejezetten gluténmentes kürtöskalács és tejmentes variáció is. Sőt kürtöskalácsból készült desszertek is megjelentek a termékeik között, melyek igazi különlegességek. Érdemes kipróbálni őket!

Az igazi újítás – házhoz szállítás

Az igazán jó hír pedig, hogy fel sem kell keresni őket, hiszen már kürtöskalács rendelés is elérhető a szolgáltatásaik között. Ehhez pedig mennyiségi limit sincs, akár 1 db kürtöst is kiszállítanak. Természetesen a különböző desszertek szintén kérhetőek házhoz szállítással. 

https://www.vitezkurtos.hu/hazhozszallitas

Fesztiválok

2013. októberében a Vitéz Kürtős kezdeményezésére és szervezésében indult útjára az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Kürtöskalács Fesztivál. Azóta is minden évben megrendezésre került sokak örömére, a különleges kürtöskalácsokat kínáló esemény. Kicsik és nagyok is megtalálják a színes programokkal gazdagított rendezvényen a számukra megfelelőt. A kürtöskalács sütő standok mellett pedig megtalálhatóak más gasztro íz élményt nyújtó standok is, így a nem édes szájúak is megtalálják a számításukat.

https://www.vitezkurtos.hu/

Címlap kép: Vitéz kürtös (forrás: https://www.kostolom.hu/Etterem/961/az-igazi-kurtoskalacs-vitez-kurtos)

Vissza a kategória cikkeihez